LEVERING FRA 40 KR. – FRI FRAGT VED KØB OVER 600 KR. 

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER
Carlie ApS
Bispevej 29
2400 København NV
Danmark

+45 27150785
hello@carlie.dk

CVR: 41042753

1. AFGIVELSE AF ORDRE
Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk via e-mail sende dig en ordrebekræftelse, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt.

2. BETALING
Hos Carlie kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, og Mobilepay. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

3. FORSENDELSE OG LEVERING

Forsendelse

Hjemmelevering

Vi tilbyder forsendelse til Danmark. Nedenfor ses et overblik over vores fragtpriser:

GLS til privatadresse: kr. 69,00.-
GLS til pakkeshop: kr. 45,00,-
Dao til privatadresse: kr. 45,00,-
Dao til pakkeshop: kr. 40,00,-

Leveringstid

2-4 hverdage
Der kan ved udsalg og i travle perioder forekomme længere leveringstid.

4. ANNULLERING

Det er muligt for dig at annullere din ordre så længe din ordre ikke at sendt afsted fra vores lager endnu. Ønsker du at annullere, bedes du kontakte os hurtigst muligt på hello@carlie.dk.
Er din ordre allerede afsendt, er en anden mulighed, at du nægter at modtage pakken, når den bliver leveret eller ikke afhenter den fra pakkeshoppen. Så vil den blive sendt retur til os, og vi vil kontakte dig, og refundere beløbet til dig. Pakkeshops opbevarer din pakke i 14 dage før den sendes retur til os.


5. FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Carlie. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  • Har modtaget din vare.
  • Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
  • Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hello@carlie.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. Send en mail til hello@carlie.dk og giv os besked.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

  • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.
  • Hvis du har valgt en anden leveringsform, der er dyre end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Såfremt du fortryder købet skal varen sendes til:

Carlie ApS
Frølichsvej 45
2920 Charlottenlund

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

6. REKLAMATIONSRET

Hvis du har en reklamation på et produkt, bedes du tage kontakt til os via hello@carlie.dk. Mailen skal indeholde følgende oplysninger: *navn, *ordrenummer, *hvad reklamationen drejer sig om og et *vedhæftet billede af reklamationen.

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Varen sendes til:

Carlie ApS
Frølichsvej 45
2920 Charlottenlund

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Dette kan ske på bagsiden af den medsendte faktura.

7. KLAGEADGANG

Hvis du som kunde af den ene eller anden grund ønsker at klage over Carlie, skal dette gøres via EUs forbrugerportal ODR via dette link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Vi håber dog, at du i første omgang vil kontakte os på hello@carlie.dk og at vi sammen kan løse eventuelle uoverensstemmelser.

Enhver tvist mellem køber og Carlie ApS – herunder fortolkning af Carlie’s handelsvilkår – afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

8. STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR  (download her)

Til: Carlie ApS – carlie.dk
Adresse: Frølichsvej 45
Postnr. og by: 2920 Charlottenlund
E-mail: hello@carlie.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: __________________________________    

 

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn:

 

__________________________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:

 

__________________________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: ___________

(udfyldes kun såfremt formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 26.08.2021.